Deze zomer organiseert Black Cat Theatre een reeks originele FAMILIE WORKSHOPS voor kinderen van 1-3 en kinderen van 4-5 jaar. Het is een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding en plezier maken. Dit zijn vier verschillende workshops die allemaal betrekking hebben op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en cursus zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

De Regen

Waar komt de regen vandaan? Is het warm of koud, paars of groen, zoet of zout? Hoe klinkt het? Hoe ziet het eruit? De regen-workshops zijn een geweldige zintuiglijke ervaring. Plezier met water en gratis schilderen vermengen zich met vredige momenten van het ontdekken, aanraken en luisteren naar regen en het uitdrukken van de melodie met ons lichaam. Onze fantasie neemt ons overal mee naar toe. Laten we samen een portret van de regen schilderen, zodat we later allemaal een deel van deze magie mee naar huis kunnen nemen.

Let op: tijdens de workshop worden kinderen nat en vies met afwasbare verf. We raden aan om kleding mee te nemen om te veranderen. Ouders worden ook aangemoedigd om comfortabele en niet noodzakelijk de meest favoriete outfits te dragen.