Deze workshop regen is voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Waar komt de regen vandaan? Is het warm of koud, paars of groen, zoet of zout? Hoe klinkt het? Hoe ziet het eruit? De regen-workshops zijn een geweldige zintuiglijke ervaring. Plezier met water en gratis schilderen vermengen zich met vredige momenten van het ontdekken, aanraken en luisteren naar regen en het uitdrukken van de melodie met ons lichaam. Onze fantasie neemt ons overal mee naar toe. Laten we samen een portret van de regen schilderen, zodat we later allemaal een deel van deze magie mee naar huis kunnen nemen.

Let op: tijdens de workshop worden kinderen nat en vies met afwasbare verf. We raden aan om kleding mee te nemen om te veranderen. Ouders worden ook aangemoedigd om comfortabele en niet noodzakelijk de meest favoriete outfits te dragen.

De workshops voor kinderen bij Black Cat Theatre

De workshops van Black Cat Theatre zijn een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding, plezier maken en het samen zijn van ouder en kind. De verschillende workshops hebben allemaal betrekking op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en instructies zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Voor en na de workshop is het Black Cat Cafe geopend net zoals bij de kindervoorstelling. Black Cat Cafe is een superfijne, kindvriendelijke plek om een kopje koffie te drinken. Ondertussen kan je zoon/dochter zich vermaken met ons duurzame speelgoed in de foyer. Vind je de workshop regen voor kinderen 1 t/m 5 jaar leuk, maar ga je liever naar een workshop met allerlei verschillende soorten, maten, kleuren van papier? klik dan hier. Of ga je liever naar de zee? klik dan hier.

Instructeur: Agnieszka Czekierda (actor,  artistiek directeur Black Cat)

Duur: 60 min

Leeftijd: 1 t/m 5 jaar