Deze workshop papier is voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Papier is een ongelooflijk inspirerend materiaal. Het heeft absoluut onbeperkt creatief potentieel, net als de fantasie van kinderen. Wil je weten hoe het voelt om in de papieren regen een bad te nemen? Hoe voelt het om met papieren vleugels te vliegen? in een papieren sluier gewikkeld te zijn? in een papieren meer te duiken? met een papieren sneeuwbal te spelen of om een hoge berg te bouwen waar je kunt begraven? Er zijn zoveel soorten papier, ze hebben verschillende formaten, texturen en structuren, het kan in elke vorm worden gevormd, getransformeerd in wat we maar willen. Welkom in onze papierwereld – een paradijs voor creativiteit.

De workshops voor kinderen bij Black Cat Theatre

De workshops van Black Cat Theatre zijn een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding, plezier maken en het samen zijn van ouder en kind. De verschillende workshops hebben allemaal betrekking op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en instructies zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Voor en na de workshop is het Black Cat Cafe geopend net zoals bij de kindervoorstelling. Black Cat Cafe is een superfijne, kindvriendelijke plek om een kopje koffie te drinken, terwijl je zoon/dochter zich vermaakt met ons duurzame speelgoed in de foyer. Vind je de workshop papier voor kinderen 1 t/m 5 jaar leuk, maar ga je liever naar een workshop over de zee? klik dan hier. Of wil je opgaan in de mirakels van het jaar? klik dan hier.

Instructeur: Agnieszka Czekierda (actor, artistiek director of Black Cat)

Duur: 60 min

Leeftijd: 1 t/m 5 jaar