Deze zomer organiseert Black Cat Theatre een reeks originele FAMILIE WORKSHOPS voor kinderen van 1-3 en kinderen van 4-5 jaar. Het is een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding en plezier maken. Dit zijn vier verschillende workshops die allemaal betrekking hebben op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en cursus zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Papier

Papier is een ongelooflijk inspirerend materiaal. Het heeft absoluut onbeperkt creatief potentieel, net als de fantasie van kinderen. Wil je weten hoe het voelt om in de papieren regen een bad te nemen? Hoe voelt het om met papieren vleugels te vliegen, in een papieren sluier gewikkeld te zijn, in een papieren meer te duiken, met een papieren sneeuwbal te spelen of om een ??hoge berg te bouwen waar je kunt begraven? Er zijn zoveel soorten papier, ze hebben verschillende formaten, texturen en structuren, het kan in elke vorm worden gevormd, getransformeerd in wat we maar willen. Welkom in onze papierwereld – een paradijs voor creativiteit.

Instructeur: Agnieszka Czekierda (acteur, artistiek directeur Black Cat)

Duur: ongeveer 60 min

Leeftijd groep: 1-3 jaar