De Vlindertuin is een kindervoorstelling die je mee neemt in de wondere wereld van vlinders: kleurrijk, beweeglijk en mysterieus. Ze vliegen meestal langzaam en sierlijk. Ze vliegen door regen en door een zachte wind en genieten zichtbaar van magische muziek. Vlinders kunnen zich verstoppen en spontaan weer opduiken. We gaan naar ze op zoek. De meeste vlinders zijn zo klein dat je erg je best moet doen. In de nacht komen we ook nog vuurvliegjes tegen, die mooi schijnen in het bijzijn van de maan. Maar uiteindelijk belanden we in een zee van vlinders. Waar zijn ze geweest en wat hebben ze daar gevonden? Hoeveel vlinders kan jij ontdekken?

Kindervoorstelling de Vlindertuin is een supervrolijke show met veel dans en muziek. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 1 t/m 5 jaar en hun ouders, maar eigenlijk leuk voor alle leeftijden. De voorstelling is ook geschikt voor verjaardagsfeestjes, kinderdagverblijven, scholen of BSO’s: Kinderfeestje of verjaardag| Uitje Kinderdagverblijf | Black Cat Theatre

Na de voorstelling wordt iedereen uitgenodigd op het podium om te komen spelen in de oase van vlinders, regendruppels en gras. Of misschien is het eigenlijk allemaal papier? Maakt niet uit. Het is allemaal waar.

De Vlindertuin wordt afwisselend gespeeld door Marjolein van Haren en Iris Waardenburg.

Concept en regie: Agnieszka Czekierda

Decor: Wilfred van Dongen en Agnieszka Czekierda

Spel: Marjolein van Haren / Iris Waardenburg / Agnieszka Czekierda

Leeftijd: 1 tot en met 5 jaar

Duur: ongeveer 30 minuten voorstelling + 15 minuten spelen in het decor