Deze zomer organiseert Black Cat Theatre een reeks originele FAMILIE WORKSHOPS voor kinderen van 1 t/m 3 jaar en kinderen van 4-5 jaar. Het is een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding en plezier maken. Dit zijn vier verschillende workshops die allemaal betrekking hebben op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en cursus zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

De zee

Met onze verbeelding duiken we diep in de zee om geweldige bewoners van de onderwaterwereld te ontmoeten, we raken de zachte zeebodem aan, ontmoeten vrolijke krabben, dansen met een kwal, springen met gekke zeepaardjes en dollen rond met vissen. De magie van het theater brengt ons waar de tijd stopt, waar het enige dat telt, hier en nu is. Pure vreugde en momenten van samenzijn vastleggen, samen plezier hebben met de geluiden van muziek die speciaal voor deze workshops is gecomponeerd.