Workshop de Zee is een workshop voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Met onze verbeelding duiken we diep in de zee om geweldige bewoners van de onderwaterwereld te ontmoeten. We raken de zachte zeebodem aan, ontmoeten vrolijke krabben, dansen met een kwal, springen met gekke zeepaardjes en dollen rond met vissen. De magie van het theater brengt ons waar de tijd stopt, waar het enige dat telt, hier en nu is. Pure vreugde en momenten van samenzijn vastleggen, samen plezier hebben met de geluiden van muziek die speciaal voor deze workshop is gecomponeerd.

De workshops voor kinderen bij Black Cat Theatre

De workshops van Black Cat Theatre zijn een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding, plezier maken en het samen zijn van ouder en kind. De verschillende workshops hebben allemaal betrekking op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en instructies zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Voor en na de workshop is het Black Cat Cafe geopend net zoals bij de kindervoorstelling. Black Cat Cafe is een superfijne, kindvriendelijke plek om een kopje koffie te drinken. Ondertussen kan je zoon/dochter zich vermaken met ons duurzame speelgoed in de foyer. Vind je de workshop de zee voor kinderen 1 t/m 3 jaar leuk, maar ga je liever naar een workshop met allerlei verschillende soorten, maten, kleuren van papier? klik dan hier. Of ontdek je liever alle mirakels van het jaar? klik dan hier.