Verjaardagen

Wil je je een onvergetelijke verjaardag vieren bij Black Cat Theatre? Ook dat kan. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Deelnemen aan een reguliere voorstelling. We reserveren een grote tafel voor je waar je na de voorstelling (zelf meegenomen) taart kunt eten, liedjes kunt zingen en cadeautjes kunt uitpakken.
  • Een privé voorstelling. Het gehele theater, inclusief foyer en speelgoed is gereserveerd voor jou, voor een periode van 3 uur. De foyer wordt versierd, of mag je zelf versieren, en we spelen alleen voor jouw gezelschap de voorstelling die dat weekend wordt opgevoerd. Eten meebrengen mag. Drinken (warm en koud) kan bij de bar besteld worden. Voor de voorstelling De Regenboog en Vlindertuin geldt een tarief van 500 euro in het hoogseizoen (1/11-15/3) en 400 euro in het laagseizoen. Voor Vier Seizoenen, Ahoi, Meh en Weide hanteren we een tarief van 600 euro in het hoogseizoen (1/11-15/3) en 475 euro in het laagseizoen.

De datum waarop we voor jullie spelen, kunnen we samen bepalen. Lijkt je dit leuk? neem contact met ons op via: info@blackcattheatre.nl of via 06 38 06 64 80

Voorscholen, kleuterklassen, speciaal onderwijs en BSO’s

Vinden jullie het leuk om als groep een cultureel uitje te doen? Dat vinden wij bij Black Cat Theater superleuk! We hanteren hiervoor een gereduceerd tarief (ex BTW):

Shows (Max 75 personen (kinderen + begeleiders)

Workshop (Max 35 kinderen + begeleiders)

De datum waarop we voor jullie spelen, kunnen we samen bepalen. Lijkt je dit leuk? neem contact met ons op via: info@blackcattheatre.nl of via 06 38 06 64 80

Vervoer nodig? Regel dit via Mocca (geldt alleen voor basisscholen en VSO’s)