Meh is een geweldig leuke kindervoorstelling voor kinderen 1 t/m 5 jaar. Zwart en wit. Twee verschillende werelden en twee totaal verschillende mensen. Zwart netjes, heeft alles onder controle. Wit, een beetje gek, die graag experimenteert. Allebei, veilig in hun eigen eigen ruimte. Of zijn ze wel alleen in hun ruimte? Door een toevallig gebaar veroorzaakt wit een lawine van gebeurtenissen. Hier loeit er iets, daar hoor je iets hinneken, kraaien, blaffen, miauwen en blaten! Deze orenschijnlijk ongeorganiseerde brei aan geluiden, worden langzaam gerangschikt voor de kijkers in een echte MeHLodie! Muziek gemaakt op instrumenten die we kennen, maar ook instrumenten die totaal niet voor de hand liggen, bouwt een unieke sfeer op.

Het imiteren van dierengeluiden is een van de favoriete bezigheden van jonge kinderen. Het is ook voor hen het begin van spraak, de eerste woorden en de eerste klanken die keer op keer gewillig worden herhaald. De kindervoorstelling MeH is een bezoek aan een echt klanklaboratorium. Samen zoeken we ze op, nemen ze op, spelen ze af, loopen ze met een speciaal apparaat, creëren livemuziek, totdat het verandert in een te gek onomatopee-orkest. Het is eigenlijk zowel een kindervoorstelling, workshop en kinderconcert in 1. Live compositie door Laura Lotti – Harpist. Blaten, kraaien, loeien jullie mee?

Bewonersactivatie IAmsterdam: 1+ 1 Gratis 

Black Cat Theatre doet mee aan de “1 + 1 gratis” bewonersactivatie van IAmsterdam in de maand november. Ga vanaf 9 oktober naar de website van IAmsterdam en haal daar je unieke actiecode op. Gebruik je actiecode om je kaarten te kopen op onze website en krijg je tweede kaartje gratis.  Let op: Deze actie betreft alleen de volgende voorstellingen:

  • 4 november 13.30 Weide
  • 19 november 13.30 Vlindertuin
  • 26 november 13.30 Meh

Locatie van de voorstelling: Schakelstraat 2, Amsterdam

Regie: Agnieszka Czekierda

Muziek en compositie: Laura Lotti

Spel: Laura Lotti en Anne Katic

Decor: Agnieszka Czekierda

Duur van de voorstelling: 30 minuten + 15 spelen op het toneel na de voorstelling