De WEIDE zit vol met verrassingen. Sommige zijn zo klein, dat het heel moeilijk is om ze te kunnen zien met het blote oog. Laten we even pauze nemen. Voel met je vingers door het zachte gras en voel de druppels van de ochtenddauw. Zie hoe de bloemen openen en hun kleurrijke kopjes naar de zon richten. Het is hier zo rustig, stil en kalm.

Maar wacht! Wat gebeurt er? Wat is de commotie? Het is een leeuwerik die zijn vogelfamilie wakker zingt, terwijl de bijen al zijn begonnen met het maken van honing. We horen veel gezoem, getjirpt en gekwetter. Er moet zoveel gebeuren vandaag en de dag is zo kort. We moeten opschieten voordat de nacht valt.

Maar de WEIDE valt niet in slaap ’s nachts. Het leven gaat vol door. The nacht ontwaakt schitterende en magische wezen, die niet tegen zonlicht kunnen. Maar de maan geeft net genoeg licht om hen goed te kunnen zien.

De WEIDE is een interactieve voorstelling met live muziek. Kinderen kunnen zich vrij bewegen in een gezellige en veilige plek, op zoek gaan naar verrassingen.

 

Concept, regie en decor: Agnieszka Czekierda

Muziek: Laura Lotti, Iza Lamik and Basia Derlak

Spel: Agnieszka Czekierda

Leeftijd: 8 maanden tot en met 3 jaar

Duur: ongeveer 40 minuten voorstelling