1. Kaarten Kopen

 1. Tickets kunnen op de volgende manieren gekocht worden:
 2. Wanneer de kaarten zijn gekocht via telefoon of e-mail stemt de toeschouwer ermee in dat het theater contact opneemt door zijn e-mail adres of telefoonnummer te gebruiken.
 3. Telefonische boekingen zijn alleen geldig wanneer de toeschouwer een bevestigingsemail ontvangt van het theater en het aankoopbedrag is voldaan aan het theater.

 

2. Betalen voor kaarten

 1. Het aankoopbedrag van de kaarten die telefonisch of via de e-mail zijn besteld dient over gemaakt te worden op het bankrekeningnummer van het theater: NL54KNAB 0257 5778 74 binnen 3 dagen nadat de reserveringsbevestiging is ontvangen (op z’n laatst één dag voorafgaand aan de voorstelling).
 2. Wanneer je je kaarten gaat betalen, zorg dan dat de overboeking de volgende gegevens bevat: Naam en voornaam van degene die de reservering heeft geplaatst, de datum en titel van de voorstelling en het aantal kaarten.
 3. Wanneer je de reservering niet tijdig betaald, wordt deze automatisch geannuleerd.  
 4. Kaarten zijn ook online te bestellen op onze website www.blackcattheatre.nl door op KAARTJE KOPEN te klikken naast de titel van de voorstelling . De betaling vindt plaats via iDEAL (bankpas en overschrijvingen).
 5. Wanneer het bedrag op de bankrekening van het theater staat voor kaarten die gereserveerd zijn via telefoon of e-mail, ontvang je een definitieve bevestiging met het toegangsbewijs.
 6. Je toegangsbewijs kan getoond worden aan de kassa, uiterlijk een kwartier voor het begin van de voorstelling.
 7. Groepskortingen gelden vanaf 6 personen of meer. Neem hiervoor contact op met tickets@blackcattheatre.nl.
 8. Er gelden geen automatische kortingen voor kaarten die online worden gekocht. Kortingsbonnen kunnen worden verstrekt door Black Cat Theatre.
 9. De kassa op Schakelstraat 2 is een uur voorafgaand aan de voorstelling geopend.

 

3. BTW Facturen

 • Op uitdrukkelijk verzoek van de bezoekers geven we facturen uit, uiterlijk 7 dagen vanaf de datum waarop de kaarten zijn betaald. Factuurdetails (bedrijfsnaam, volledig adres, BTW nummer) en uw reserveringsnummer kunnen per e-mail verzonden worden naar: tickets@blackcattheatre.nl

 

4. Kaarten Retourneren

 1. Kaarten kunnen uiterlijk 24 uur voor de voorstelling worden geretourneerd of omgeruild.
 2. Bij annulering binnen 24 uur, proberen wij altijd de kaarten door te verkopen. Als dit lukt, boeken wij de tickets om naar een andere voorstelling. Als dit niet lukt, kunnen wij het geld niet retourneren. 
 3. Het prijsverschil van de geruilde kaarten vergoeden wij niet.
 4. Kaarten kunnen maximaal 2 keer worden geruild binnen 3 maanden van de datum waarin ze gekocht zijn.
 5. Omgeruilde kaarten kunnen niet worden geretourneerd.
 6. Wanneer een voorstelling niet doorgaat, doordat een acteur ziek is of door een andere onvoorziene omstandigheid, ontvangt u uw geld terug of u krijgt kaarten aangeboden voor een volgende voorstelling.
 7. Indien de bezoeker te laat is voor de voorstelling, kunnen kaarten niet worden terug genomen.

 

5. Laatkomers

 • Wanneer de voorstelling is begonnen, laten we geen laatkomers meer naar binnen.

 

6. Groepsreserveringen

 • Voor georganiseerde groepen (kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen), kan er een speciale voorstellingsdatum op afspraak worden vast gesteld. Voor meer informatie over beschikbaarheid door de week en om een groepsreservering te maken, neem dan contact op via: +31 (0)6 380 66 480. Zie meer informatie over groepsreserveringen op deze pagina.

 

7. Aanvullende Informatie

 1. Stoelen zijn niet genummerd.
 2. Eten en drinken in het theater is niet toegestaan.
 3. Voorafgaand aan iedere voorstelling, is iedereen van harte welkom in onze foyer, waar we een kleine kinderspeelruimte hebben gecreeerd voor onze jongste gasten.
 4. Er is een verschoningsruimte in één van onze toiletten (vraag onze medewerkers om meer informatie).
 5. Tijdens de voorstelling is fotograferen en filmen toegestaan, maar houdt rekening met elkaars privacy. 
 6. Voordat de voorstelling begint, vragen we onze bezoekers om hun schoenen bij de deur van de zaal te zetten, zowel kinderen als volwassenen. U kunt zelf schoeisel mee brengen om te wisselen of het theater betreden op sokken.
 7. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de kinderen op het terrein van het theater, tijdens de voorstelling en tijdens het spelen voorafgaand en na afloop van de voorstelling ligt geheel bij de ouders- of verzorgers.
 8. Wanneer je een kaartje koopt, geef je toestemming om gefotografeerd en gefilmd te worden door personen die werken voor het theater en ga je ermee akkoord dat het beeldmateriaal gebruikt wordt in promotiemateriaal van het theater.
 9. Bij het kopen van een kaartje gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.