1. Kaarten Kopen

 1. Tickets kunnen alleen geboekt worden.
  • Via de website (voorkeur)
  • Aan de balie, zolang we beschikbaarheid hebben. Let op: Black Cat Theatre is vaak uitverkocht, dus het zou kunnen zijn dat we geen tickets aan de balie kunnen verstrekken.  
 2. We kunnen telefonisch of via de mail wel kaarten reserveren. We bevestigen de reservering via een betaallink in de mail. De reservering is pas definitief een boeking na betaling. 

2. Kaarten Retourneren

 1. Kaarten kunnen uiterlijk 24 uur voor de voorstelling worden geretourneerd of omgeruild.
 2. Bij annulering binnen 24 uur, proberen wij altijd de kaarten door te verkopen. Als dit lukt, boeken wij de tickets om naar een andere voorstelling. Als dit niet lukt, kunnen wij het geld niet retourneren. 
 3. Het prijsverschil van de geruilde kaarten vergoeden wij niet.
 4. Kaarten kunnen maximaal 2 keer worden geruild binnen 3 maanden van de datum waarin ze gekocht zijn.
 5. Omgeruilde kaarten kunnen niet worden geretourneerd.
 6. Wanneer een voorstelling niet doorgaat, doordat een acteur ziek is of door een andere onvoorziene omstandigheid, ontvangt u uw geld terug of u krijgt kaarten aangeboden voor een volgende voorstelling.

3. Laat komers

 • Wanneer de voorstelling is begonnen, laten we geen laatkomers meer naar binnen.

4. Groepsreserveringen

 • Voor georganiseerde groepen (kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen), kan er een speciale voorstellingsdatum op afspraak worden vast gesteld. Voor meer informatie over beschikbaarheid door de week en om een groepsreservering te maken, neem dan contact op via: +31 (0)6 380 66 480. Zie meer informatie over groepsreserveringen op deze pagina.

5. Aanvullende Informatie

 1. Stoelen zijn niet genummerd.
 2. Eten en drinken in het theater is niet toegestaan.
 3. Voorafgaand aan iedere voorstelling, is iedereen van harte welkom in onze foyer, waar we een kleine kinderspeelruimte hebben gecreeerd voor onze jongste gasten.
 4. Er is een verschoningsruimte in één van onze toiletten (vraag onze medewerkers om meer informatie).
 5. Tijdens de voorstelling is fotograferen en filmen toegestaan, maar houdt rekening met elkaars privacy. 
 6. Voordat de voorstelling begint, vragen we onze bezoekers om hun schoenen bij de deur van de zaal te zetten, zowel kinderen als volwassenen. U kunt zelf schoeisel mee brengen om te wisselen of het theater betreden op sokken.
 7. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de kinderen op het terrein van het theater, tijdens de voorstelling en tijdens het spelen voorafgaand en na afloop van de voorstelling ligt geheel bij de ouders- of verzorgers.
 8. Wanneer je een kaartje koopt, geef je toestemming om gefotografeerd en gefilmd te worden door personen die werken voor het theater en ga je ermee akkoord dat het beeldmateriaal gebruikt wordt in promotiemateriaal van het theater.
 9. Bij het kopen van een kaartje gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.