OVER HET KINDERTHEATER

In een wereld waarin we omringd worden door tablets, telefoons, televisie en andere devices, proberen wij de verbeeldingskracht van het kind zelf en het spelen met “gewone” dingen te stimuleren. De voorstelling zelf en het spelen daarna lopen vloeiend in elkaar over en zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Kinderen 30-60 minuten een onvergetelijke ervaring bieden is ons doel.

Black Cat Theatre is een bijzondere plek in Amsterdam, speciaal gericht op de allerkleinsten. Onze voorstellingen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Er is een ruime foyer waarin kinderen met uniek speelgoed kunnen spelen en waarin voor en na de voorstelling gegeten en gedronken kan worden. Het kindertheater is heel goed bereikbaar met OV. Parkeren is in het weekend gratis en doordeweeks 2,80/uur.

Wie zijn wij

Agnieszka Czekierda – Actrice en artistiek directeur van Black Cat Theatre. Oprichter van het Poolse kindertheater Teatr Malego Widza; met meer dan 1300 voorstellingen per jaar en meer dan 300.000 bezoekers een begrip in Warschau en omstreken. 

Wilfred van Dongen – Zakelijk leider van Black Cat Theatre. Succesvol programmamanager in de IT. Na jaren actief te zijn geweest in het bedrijfsleven, was het voor hem in 2019 tijd voor een nieuwe uitdaging. “Mensen een onvergetelijke prachtige ervaring bieden is veel mooier dan een snellere, efficiëntere internetverbinding”.

Het Team

Laura Lotti – Muzikant / Harpist – Speelt voor en in diverse organisaties, componeert daarnaast haar eigen albums en filmmuziek, speelt bij Black Cat Theatre in de voorstellingen Vier Seizoenen, Weide en Mèh.

Marjolein van Haren – Danseres / Actrice / Zangeres – Bekend van oa de musicals Beat It!, Jersey Boys, Peter Pan, speelt bij Black Cat Theatre in de voorstellingen Vlindertuin en Weide.

Anne Katic – Actrice – Bekend van oa Vis à Vis, speelt bij Black Cat Theatre in de voorstellingen Vier Seizoenen en Mèh.

Iris Waardenburg – Ook werkzaam als steltloper, speelt bij Black Cat Theatre in de voorstellingen De Regenboog, Vlindertuin, Vier Seizoenen, Mèh, Weide, en de workshops De Zee en Mirakels van het Jaar. Daarnaast werkt ze bij het Black Cat Theatre als operationeel manager.

Inge van Dongen – Werkt bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.

Demi van Dongen – Werkt bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.

Sofia Martin Shinoda – DJ – Werkt bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.

Melania Delli Compagni – Danseres / Choreograaf / Cultureel curator – Bekend van Cinedans en Movements Class, werkt bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.

Sohyun ParkBeeldend Kunstenaar – Bekend van tentoonstelling ASKEW, werkt bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.

Voormalige Teamleden

Michael de Roos – Acteur – Bekend van oa Spiderman Far From Home en Goede Tijden Slechte Tijden, speelde bij Black Cat Theatre in de voorstelling Ahoi.

Wouter van Oord – Acteur – Bekend van oa de musicals Warhorse, De Tweeling en Ciske de Rat, speelde bij Black Cat Theatre in de voorstelling Ahoi.

Ivana Bratovanova – Speelde bij Black Cat Theatre in de voorstelling Weide en de workshop De Zee. Daarnaast werkte ze bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.

Diego van Dongen – Werkte bij het Black Cat Theatre als allround theatermedewerker.