De workshop Mirakels van het jaar is voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. De workshop is een reis door het jaar, gevuld met zintuiglijke ervaringen, muziek, beweging en plezier. Mirakels van het jaar is een familieworkshop waar ouders en hun kinderen de magie van de seizoenen ontdekken. We rijden op een slee, maken engelen in de sneeuw. We ruiken de bloemen, dansen met de wind en springen met een sprinkhaan op de weide.  Wie weet worden we misschien gevangen in een spinnenweb? In een uur beleven we een heel jaar sensaties.

De workshops voor kinderen bij Black Cat Theatre

De workshops van Black Cat Theatre zijn een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding, plezier maken en het samen zijn van ouder en kind. De verschillende workshops hebben allemaal betrekking op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en instructies zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Voor en na de workshop is het Black Cat Cafe geopend net zoals bij de kindervoorstelling. Workshop Mirakels van het jaar kunnen wij alleen geven voor groepen, mits actieve participatie van de ouders/begeleiders: Kinderfeestje of verjaardag| Uitje Kinderdagverblijf | Black Cat Theatre

Concept: Agnieszka Czekierda

Instructeur: Iris Waardenburg / Agnieszka Czekierda

Leeftijd: 1 tot en met 5 jaar

Duur: ongeveer 60 min