Theaterzaal huren? Dat kan bij Black Cat Theatre. De zaal is 8 bij 10 meter, met een speelvlak van 8 bij 6 meter en een tribune van 8 bij 4 meter. Op de tribune is plek voor ongeveer 60 personen. De voorste 4 rijen zijn podiumdelen voorzien van kussens, aan de achterwand staan 12 stoelen. De bediening van licht en geluid zit aan de achterwand.

De theaterzaal heeft een goede akoestiek en is geschikt voor optredens en repetities van muziek-, toneel- en dansgezelschappen. Daarnaast biedt de zaal uitstekende mogelijkheden voor, cursussen, presentaties en dergelijke.

Projectie en beamer zijn optioneel.

Er is een kleine artiestenruimte die zich achterin de theaterzaal bevindt. De garderobe bevindt zich in de foyer. Bij huur van de zaal, kan de foyer vrij gebruikt worden.

 Contact

Voor reserveringen of andere vragen/wensen kunt u contact opnemen met info@blackcattheatre.nl of bellen met 06-380 66 480Vooraanzicht van de tribune van kindertheater Black Cat TheatreZijaanzicht van de tribune van kindertheater Black Cat TheatreVooraanzicht zaal kindertheater Black Cat Theatre met neutrale verlichtingVooraanzicht zaal kindertheater Black Cat Theatre met groene verlichtingVooraanzicht zaal kindertheater Black Cat Theatre met blauwe verlichtingVooraanzicht zaal kindertheater Black Cat Theatre met rode verlichting

Layout Foyer en Theaterzaal