Theaterzaal huren? Dat kan bij Black Cat Theatre. De zaal is 8 bij 10 meter, met een speelvlak van 8 bij 6 meter en een tribune van 8 bij 4 meter. Op de tribune is plek voor ongeveer 60 personen. De voorste 4 rijen zijn podiumdelen voorzien van kussens, aan de achterwand staan 12 stoelen. De bediening van licht en geluid zit aan de achterwand.

De theaterzaal heeft een goede akoestiek en is geschikt voor optredens en repetities van muziek-, toneel- en dansgezelschappen. Daarnaast biedt de zaal uitstekende mogelijkheden voor, cursussen, presentaties en dergelijke.

Projectie en beamer zijn optioneel.

Er is een kleine artiestenruimte die zich achterin de theaterzaal bevindt. De garderobe bevindt zich in de foyer. Bij huur van de zaal, kan de foyer vrij gebruikt worden.

Kosten

We hanteren een 2 tarieven:

Onderstaande prijzen zijn excl. BTW.

  • Het repetitie/ cursus tarief omvat gebruik van enkel de ruimte met werklicht en eventueel tribune.
  • Het voorstellingstarief omvat het gebruik van de licht- en geluidsinstallatie, gebruik van de  kleedkamer, Aanpassing van licht en geluid kan in overleg.

Prijzen per dagdeel (een dagdeel is 4 uur/ avonddeel is 6 uur) en ex BTW

  • RepetitieTarief: € 89,-
  • VoorstellingsTarief € 139,-
  • Beamer € 20,-

 Contact

Voor reserveringen of andere vragen/wensen kunt u contact opnemen met info@blackcattheatre.nl of bellen met 06-380 66 480

Layout Foyer en Theaterzaal