Eerst was de Regenboog wit. Toen kwam er 1 kleur bij. Dat zag er zo mooi uit, dus kwam er nog een kleur bij. En toen nog een en nog een. Eerst nog een beetje geordend in groepjes, maar daarna alles door elkaar! Hoeveel kleuren maken eigenlijk een regenboog? Sommige mensen zeggen er dit over: Regenboog (optica) – Wikipedia, maar ja, dat is ook een beetje saaie manier om er naar te kijken. Dat kan veel leuker!

Wat gebeurt er eigenlijk allemaal in kindervoorstelling de Regenboog? Vazen die wegrollen, armen en benen die soms niet doen wat je wilt. Veertjes die in het rond vliegen, zeepbelletjes die veranderen in een kroon. En balletjes die overal naartoe willen en denken dat ze liefheersbeestjes zijn. De magie en verrassing zit in de kleinste dingen. Kun je ze allemaal ontdekken? Alles is gek en raar is leuk, zolang het maar kleur heeft.

Kindervoorstelling de Regenboog is superleuk voor de allerkleinsten van 1 t/m 4 jaar. Het is een rustige voorstelling die de kinderen op hun gemak stelt en meeneemt in het verhaal van hun eigen verbeelding. Samen de wereld ervaren door kijken, horen, voelen en natuurlijk zelf spelen aan het einde van de voorstelling, met alle kleuren van de Regenboog.

Kindervoorstelling de Regenboog is ook te boeken voor een verjaardagsfeestje of voor scholen, KDV’s of BSO’s: Kinderfeestje of verjaardag| Uitje Kinderdagverblijf | Black Cat Theatre

Concept, regie en decor: Agnieszka Czekierda

Spel: Iris Waardenburg / Agnieszka Czekierda

Leeftijd: 1 tot en met 4 jaar

Duur: ongeveer 30 minuten voorstelling + 15 minuten spelen in het decor