Deze zomer organiseert Black Cat Theatre een reeks originele FAMILIE WORKSHOPS voor kinderen van 1-3 en kinderen van 4-5 jaar. Het is een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding en plezier maken. Dit zijn vier verschillende workshops die allemaal betrekking hebben op een ander thema. Elke workshop duurt ongeveer een uur en is gepland, zowel in het weekend als op weekdagen, dus er zijn verschillende opties om alle series bij te wonen.

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en cursus zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Mirakels van het jaar

Een reis door het jaar, gevuld met zintuiglijke ervaringen, muziek, beweging en plezier. Mirakels van het jaar is een familieworkshop waar ouders en hun kinderen de magie van de seizoenen ontdekken. We rijden op een slee, maken engelen in de sneeuw, ruiken bloemen, dansen met de wind, springen met een sprinkhaan op de weide, en wie weet worden we misschien gevangen in een spinnenweb? In een uur beleven we een heel jaar sensaties.

Instructeur: Agnieszka Czekierda (acteur, artistiek directeur of Black Cat)

Duur: ongeveer 60 min

Leeftijd: 4-5 jaar